CAMPANIE - 2 ani extra garantie pentru centralele BAXICampania se desfasoara pana la data de 31 Martie 2020 inclusiv, centralele achizitionate putand fi inregistrate pentru a primi extra garantia intr-un interval de maxim 30 de zile de la terminarea campaniei (30 Aprilie 2020).Certificatele de Extra-Garantie 2 ani
vor fi solicitate de utilizatorii care au achizitionat o centrala termica BAXI de la SIMODOR GRUP, in perioada de desfasurare a campaniei, prin completarea formularului de pe site-ul www.baxi.ro/campanie.

PRODUSELE PARTICIPANTE
Campania se adreseaza utilizatorilor persoane fizice si juridice care vor achizitiona de la Simodor Grup urmatoarele game de centrale termice rezidentiale marca BAXI, pe perioada de desfasurare a campaniei:

  • Duo-tec Compact

  • Luna/Nuvola Duo-tec

  • Luna/Nuvola Platinum

  • Power 32


Mai multe detalii despre campanie sunt disponibile pe pagina www.baxi.ro/campanie/


Campania se cumuleaza cu alte promotii aflate in curs la Simodor Grup!  Vezi aici detalii si regulament campanie DACA NU MERGE CA PE ROATE, ITI DAM BANII INAPOI! Ai MONTAJ GRATUIT la centralele termice BAXI Duo-tec Compact 24 kW si 28 Kw, Luna Duo-tec de 33 kW si Nuvola Platinum 33 kW. Iar daca in termen de 30 zile nu vei fi multumit de achizitia facuta sau de serviciille prestate de noi, VEI PRIMI BANII INAPOI! Garantat!Contactati-ne la 0258 831 222 pentru detalii suplimentare.