Pentru apartament

 • Cu condensare

  Centralele termice cu condensare pentru apartamente va ofera multiple beneficii: consum scazut de combustibil, costuri mici pentru incalzirea locuintei si prepararea apei calde menajere, dependenta si confort personalizat. Dimensiunile compacte ale acestor centrale fac accesibila montarea lor chiar si in spatii inguste, precum bucatarii, balcoane sau debarale.

  Vezi produsele »
 • Cu microacumulare

  Centralele termice cu microacumulare au un boiler incorporat de capacitati diferite, pornind de la 40 litri. Acest lucru permite asigurarea unui confort de 5 stele la producerea apei calde menajere, stabilitatea temperaturii si debitului apei calde, si totodata deservirea simultana a mai multor utilizatori (ex. 2 bai si 1 bucatarie). Temperatura apei din boiler se reface in doar 4 minute, ceea ce conduce la scaderea consumului de apa calda si implicit la diminuarea costurilor lunare cu factura de gaz.

  Vezi produsele »
 • Cu preparare instantanee de apa calda

  Centralele termice cu preparare instantanee de apa calda menajera asigura atat incalzirea locuintei cat si furnizarea apei calde menajere. Sunt disponibile in variante de puteri de 24 si 28 28 kW, fiind adaptate in special apartamentelor cu suprafata de pana la 230 mp.

  Vezi produsele »