Pentru case si vile

 • Cu condensare

  Centralele termice cu condensare reprezinta alegerea optima pentru case si vile, oferind confort termic personalizat si consum redus de combustibil. Acestea pot fi in varianta cu preparare instantanee de apa calda, cu boiler incorporat (microacumulare) sau numai pentru incalzirea locuintei, caz in care centralele termice se conecteaza la un boiler extern, cu capacitati adaptate nevoilor de consum. Pentru reducerea costurilor cu apa calda menajera cu pana la 80% si a celor cu incalzirea locuintei cu pana la 40-60% recomandam cuplarea centralelor termice cu condensare la panourile solare.

  Vezi produsele »
 • Cu microacumulare

  Centralele termice cu microacumulare au un boiler incorporat de capacitati diferite, pornind de la 40 litri. Acest lucru permite asigurarea unui confort de 5 stele la producerea apei calde menajere, stabilitatea temperaturii si debitului apei calde, si totodata deservirea simultana a mai multor utilizatori (ex. 2 bai si 1 bucatarie). Temperatura apei din boiler se reface in doar 4 minute, ceea ce conduce la scaderea consumului de apa calda si implicit la diminuarea costurilor lunare cu factura de gaz.

  Vezi produsele »
 • Numai pentru incalzire

  Pentru prepararea apei calde menajere, aceste centrale termice se pot conecta la un boiler extern BAXI, cu capacitati adaptate nevoilor de consum (de la 80 litri pana la peste 1000 litri). Pentru reducerea costurilor cu apa calda menajera cu pana la 80% si a celor cu incalzirea locuintei cu pana la 40-60% recomandam cuplarea centralelor termice la o instalatie alcatuita din panouri solare plane sau cu tuburi vidate.

  Vezi produsele »
 • Cu preparare instantanee de apa calda

  Centralele termice cu preparare instantanee de apa calda menajera asigura atat incalzirea locuintei cat si furnizarea apei calde, prin schimbatorul in placi. Sunt disponibile cu puteri variabile de la 12 kW la 32 kW, fiind adaptate in special caselor si vilelor cu suprafata de pana la 260 mp.

  Vezi produsele »