Pentru cladiri comerciale si industriale

 • Cu condensare

  Centralele termice cu condensare reprezinta alegerea optima pentru aplicatiile comerciale sau industriale (spatii de birouri, unitati de productie, cladiri publice etc.), fiiind disponibile in puteri ce ajunga chiar de peste 1500 kW (prin cuplarea a pana la 16 centrale in cascada). Pentru reducerea costurilor cu apa calda menajera cu pana la 80% si a celor cu incalzirea locuintei cu pana la 40-60% recomandam cuplarea centralelor termice cu condensare la panourile solare plane sau cu tuburi vidate. 

  Vezi produsele »
 • Numai pentru incalzire

  Pentru prepararea apei calde menajere, aceste centrale termice se pot conecta la un boiler extern BAXI, cu capacitati adaptate nevoilor de consum (de la 80 litri pana la peste 1000 litri). Pentru reducerea costurilor cu apa calda menajera cu pana la 80% si a celor cu incalzirea locuintei cu pana la 40-60% recomandam cuplarea centralelor termice la o instalatie alcatuita din panouri solare plane sau cu tuburi vidate.

  Vezi produsele »
 • Cu boiler indirect

  Centrala termica cu condensare, cu puterea de 32 kW, atasata la un boiler extern indirect de 160 litri sau 220 litri, cu simpla sau dubla serpentina (SOLAR), asigurand un confort optim atat la incalzirea locuintei cat si la furnizarea apei calde menajere.  Ideal pentru pensiuni, vile, case mai mari. Aspect compact si elegant.

  Vezi produsele »
 • Cu preparare instantanee de apa calda

  Centralele termice cu preparare instantanee de apa calda menajera asigura atat incalzirea spatiilor cat si furnizarea apei calde, prin schimbatorul in placi. Sunt disponibile cu puteri variabile de pana la 40 kW, fiind adaptate in special cladirilor cu suprafete de pana la 350-400 mp.

  Vezi produsele »