6 RATE FARA DOBANDA

Acum esti mai aproape de confortul tau si al familiei. Centrala termica sau sistemul tau integrat de incalzire si apa calda sunt mai accesibile. Echipamentele pot fi achizitionate intr-un numar de 6 rate fixe lunare, fara dobanda, prin partenerul nostru financiar:

centrale cu plata in rate

Cum platesti in rate:
  • foloseste cardul STAR in magazinul Simodor si solicita plata in rate. Plata in rate se poate face doar pe un POS de Banca Transilvania. Pe chitanta eliberata de terminal iti va aparea si numarul de rate in care s-a facut plata.
  • trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa ce faci plata, banii vor fi blocati si nu mai ai acces la ei. Daca nu ai suficienti bani in linia de credit si doresti sa faci o cumparatura, poti sa-ti depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din linia de credit.
  • urmareste extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0% , trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani, daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.
  • tot ceea ce depui pe cont, poti reutiliza imediat, ca se te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.
  • daca nu ai suficienti bani, trebuie sa depui 10% din suma pe care ai utilizat-o in luna respectiva pana in 25 ale lunii urmatoare, caz in care vei plati dobanda.
  • de exemplu: Cumperi in data de 5 mai o centrala termica in valoare de 3.000 de lei in 6 rate fara dobanda, si nu mai ai alte tranzactii cu cardul (plati la comercianti, ridicari numerar de la ATM, plati facturi). Trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa plata banii urmand sa fie blocati si nu mai ai acces la ei. Restituirea banilor catre banca se va face insa in 5 rate lunare, in valoare de 500 lei fiecare. In data de 31 mai, ti se va debloca de pe cont o suma egala cu valoarea primei rate lunare, respectiv 500 de lei. Trebuie sa depui aceasta rata pana in data de 25 ale lunii iunie si nu ai nicio dobanda (daca ai lasat totul pe ultima zi, ai grija ca daca data de 25 este o zi de duminica, fa o vizita la banca vineri sau sambata. Odata ce ai depus cei 500 de lei poti sa-i folosesti pentru orice vrei tu (plati, ridicari de la ATM). Astfel la fiecare sfarsit de luna ti se va debloca o rata, pe care trebuie sa o restitui pana in 25 ale lunii urmatoare.
  • Daca ai mai utilizat cardul si pentru alte tranzactii, la finalul lunii, pe langa rata deblocata, iti vor mai aparea si celelate sume cheltuite. Pentru a nu plati dobanda, trebuie sa depui intreaga suma (o gasesti in extras la rubrica “Credit angajat la 31 mai” ) pana in 25 ale lunii urmatoare.


Vezi detalii si pe: www.starbt.ro