Pompe de caldura

Pompele de caldura sunt sisteme „verzi” si foarte eficiente care preiau energia gratuita si inepuizabila inmagazinata in sol, apa, aer sau din panza freatica si o transforma in energie termica necesara prepararii apei calde menajere si incalzirii sau racirii spatiului. Pompele de caldura sunt printre cele mai eficiente energetic tehnologii disponibile in industria termotehnica, generand costuri cu pana la 60-70% mai mici la incalzirea locuintei si furnizarea apei calde, comparativ cu sistemele clasice.
  • Pompa de caldura aer-apa Baxi Pompe de caldura aer-apa

    Pompele de caldura aer-apa inverter tip split din gama PBS-i WH2 pot fi murale sau de pardoseala si ofera solutii de la puterea de 4,5 kW, pentru locuintele noi de mici dimensiuni, pana la puterea de 16 kW cu alimentare monofazata si trifazata. Exista solutii disponibile atat cu rezistente electrice integrate, cat si cu posibilitate de racordare la o centrala termica, care pot fi controlate prin intermediul managerului de sistem al unitatii interioare PBS-i.
    Pompa de caldura de tip split PBS-i FS2 permite prepararea apei calde menajere cu ajutorul boilerului integrat de 177 litri.

    Noile pompe de caldura de tip split PBS-i WH2 si PBS-i FS2 pot fi conectate la termostatul modulant WiFi Baxi MAGO pentru controlul prin Internet al incalzirii si racirii spatiului din locuinta sau apei calde menajere.

    Vezi produsele »