Consultanta

Configuratii optime nevoilor tale

Orice recomandare pe care ti-o facem pleaca intotdeauna de la nevoile tale. Nu ai nevoie de nimic mai putin si de nimic mai mult decat optimul! Te ascultam, intelegem si te ajutam sa intelegi nevoile familiei, afacerii sau institutiei tale si tehnologiile disponibile. Iar apoi iti recomandam solutiile adecvate, in functie de necesitatile de consum, spatiu si conditii tehnice. Intoarcem optiunile pe toate partile si decidem impreuna ce ti se potriveste manusa. Facem toate acestea cu placere si cu expertiza, in domeniul incalzirii, instalatiilor sanitare si electrice, in constructii si utilitati.


Consum redus si solutii pe bugetul tau

Cu aproape 20 ani de experienta si cu un portofoliu extins de produse, gasim intotdeauna solutia pentru orice buzunar. Te ajutam sa intelegi ce costuri presupune fiecare echipament si cum sa alegi inteligent. Iti explicam ce inseamna eficienta energetica si cum sa ai costuri de exploatare mai mici. Iti aratam ca indiferent de performanta sistemului sau centralei, indiferent de solutia pe care ti-o permiti, exista optiuni si accesorii prin care sa faci reale economii la consum.

Debransare si echipamente subventionate de stat

Pune capat risipei si ineficientei din sistemul centralizat de incalzire pe care o suporti din propriul buzunar! Debranseaza-te! Suntem alaturi de tine cu consultanta gratuita, astfel incat procesul de debransare sa nu ti se para o corvoada. Iti aratam pasii pe care trebuie sa ii urmezi, cum sa aduni si cum sa completezi toate documentele necesare si cum sa obtii aprobarile de care ai nevoie.