Misiune si valori

De aproape 20 ani suntem alaturi de clienti si ii sustinem sa faca un salt major in confortul casnic. Sustinem in fapt normalitatea, libertatea si accesibilitatea pentru nevoile elementare ale familiei – accesul la apa, gaze si caldura. Sustinem calitatea vietii! Astazi suntem la fel de activi in a ne indeplini misiunea ca in prima zi, pentru ca normalitatea, multumirea si confortul sunt inca notiuni indepartate si inaccesibile pentru multe familii. De aceea, am cautat sa dezvoltam o companie cu anvergura, capabila sa asigure produse si servicii extinse, pe Masura si Putinta oricarui client.

Suntem o companie a carei filosofie se fundamenteaza pe respect, atentie, calitate si accesibilitate. Noi insine suntem client prin fiecare client care ne trece pragul – repectam si pretuim banii clientilor ca si cand ar fi ai nostri. Ne asiguram ca fiecare primeste tot ce este mai bun, si nimic mai putin, pentru efortul financiar facut. Valorizam timpul si increderea care ni se acorda, pentru ca se castiga greu si se pierde usor. In plus, nu este nimic mai omeneste decat sa raspunzi cu grija atunci cand ti se cere sprijin.

Cerintele clientilor reprezinta pentru noi un obiectiv primordial. Satisfacerea acestora – cu maxima eficienta si in conditii de deplina siguranta – reprezinta unul din obiectivele noastre pentru succes. Decizia de a maximiza satisfactia clientilor nostri ne conduce permanent catre dezvoltarea unei oferte de servicii la cheie si integrate.

Sunem o companie mare, dar nu suntem nicidecum o “fabrica” impersonala. Fiecare client reprezinta o poveste individuala, cu nevoi particulare. Atentia pe care o acordam oricarui client se traduce intotdeauna in solutii potrivite, adecvate, pe masura. Prin anvergura noastra si alaturi de parteneri valorosi putem sa oferim astazi produse, servicii si programe accesibile oricui! Prin Simodor, confortul este la indemana!