Parteneri

Colaboram cu firme de prestigiu in domeniul termotehnic, pentru a-ti oferi cea mai variata gama de produse cu cel mai inalt grad de calitate si fiabilitate. Ne actualizam permanent portofoliul de produse in tadem cu solicitarile pietei si cu exigentele clientilor nostri, tinand cont totodata de tendintele industriei in care activam.
Aston aer conditionat

Aston

Aston este o companie specializata in solutii si sisteme de climatizare.

Baxi SpA

Membra a grupului international BDR Thermea, unul dintre liderii europeni ai confortului termic si cel mai mare producator de centrale termice din Italia.

Fondital

Fondital este lider mondial in fabricarea de radiatoare din aluminiu, cu o productie anuala de circa 24 milioane de elementi si unul din principalii producatori de centrale termice si convectoare pe combustibil gazos.

Formula Prima

Furnizor de instalatii de incalzire, pardoseala radianta, centrale termice (pe gaz, pe lemne si peleti), instalatii solare si sonde geotermale.

Melinda Impex Instal

Importator si distribuitor de produse de instalatii si obiecte sanitare.

Radox

Radox este unul din principalii importatori si furnizori nationali de echipamente HVAC, cu activitate in Romania de peste 20 ani.

Secpral Pro Instalatii

Importator si distribuitor de materiale de instalatii.
SW Umwelttechnik Romania

SW Umwelttechnik Romania SRL

SW Umwelttechnik Romania ofera o gama larga de produse prefabricate din beton, destinate domeniilor de infrastructura, constructii civile si industriale, si elemente structurale.

Teraplast

Principali furnizor de sisteme si solutii complete in domeniul instalatiilor si constructiilor din Romania.

Valrom

Lider in productia sistemelor de tevi din plastic, furnizor de sisteme de produse pentru retelele de alimentare cu apa rece si calda, de gaz si de canalizare, sisteme de filtrare, stocare si pompare a apei, separatoare de grasimi si de hidrocarburi, sisteme sanitare si de incalzire.
Viessmann

Viessmann

Grupul Viessmann este unul dintre liderii internationali in producerea sistemelor de incalzire pe baza de combustibil lichid, gazos, solar, lemn si caldura naturii.