Service

Service pentru centrale termice

Simodor deruleaza operatiunile de service prin intermediul Albanic Service, companie care face parte din grupul nostru de firme. 


Service de 5*

Albanic este recunoscuta ca Centru de Excelenta Service ca urmare a standardelor ridicate adoptate privind promptitudinea, calitatea serviciilor si a executiilor, gradul ridicat de dificultate al interventiilor, expertiza extinsa si pregatirea tehnica a personalului. Prin intermediul producatorilor de centrale termice cu care Simodor Grup colaboreaza, avem acces permanent la suport tehnic specializat, evaluari, expertize si traininguri. In acelasi timp, Albanic beneficiaza si asigura doar piese de schimb originale pentru toate echipamentele comercializate, printr-un sistem logistic si de stocare ce permite rezolvarea rapida a interventiilor.


Personal calificat si autorizat

Tehnicienii nostri detin autorizari ISCIR (in domeniul centralelor termice) si ANRE (in domeniul gazelor), astfel ca operatiunile si executiile Albanic indeplinesc toate conditiile de siguranta impuse de reglementarile in vigoare.

In plus, personalul nostru autorizat participa la programe continue de perfectionare organizate de producatorii mondiali de centrale termice, contribuind la nivelul ridicat de pregatire. Iar expertiza dobandita in proiecte complexe si in lucrul cu multiple tehnologii de incalzire, recomanda echipa tehnica Albanic pentru orice interventii si servicii, realizate sub cele mai riguroase standarde de calitate.


Verificare tehnica periodica si punerea in functiune

Verificare tehnica periodica si punerea in functiune sunt operatiuni strict reglementate si pot fi executate exlcusiv de personal autorizat. Verificarea tehnica in utilizare, denumita generic si VTP sau VTU, este obligatorie si se realizeaza la fiecare doi ani, pentru reautorizarea functionarii centralei. Pentru siguranta ta si familiei iti recomandam sa nu uiti sa soliciti verificarea periodica! Albanic si tehnicienii nostri pot realiza aceste operatiuni cu competenta si in totala siguranta.

Afla mai multe detalii despre operatiunea de Verificare Tehnica Periodica (VTP).