Service centrale termice

Confortul absolut este misiunea noastra. Si o indeplinim de la un cap la celalalt, de la recomandare, pana la executie si mai departe. Am dezvoltat un sistem de service de 5 stele, pentru ca orice eventuala defectiune sa fie doar o neplacere de scurta durata.

Tehnicienii nostri au cea mai intalta pregatire, atestata de principalii producatori mondiali de centrale termice si certificata de autoritatile publice, in domeniul gazelor (ANRE) si al centralelor termice (ISCIR). Suntem Centru de Excelenta Service pentru centrale termice, si ne mentinem acest standard prin calitatea exceptionala a serviciilor pe care le prestam.

In plus, sistemul de stocuri si aprovizionare pe care l-am dezvoltat ne permite sa rezolvam rapid interventiile si exclusiv cu piese de schimb originale, direct de la producator.

Nu uita de verificarea periodica a centralelor (VTP), o obligatie legala care iti revine la fiecare doi ani, necesara pentru reautorizarea functionarii centralei si pentru a-ti garanta un confort in siguranta. Contacteaza-ne si bucura-te de caldura, fara griji. Suntem permanent la dispozitia ta, bucurosi sa-ti putem fi de folos!