Categorii de produse

 • Centrale termice Vezi produsele »
 • Pentru apartament Vezi produsele »
 • Pentru case si vile Vezi produsele »
 • Pentru cladiri comerciale si industriale Vezi produsele »
 • Centrale termice pe combustibil solid

  Centralele termice pe biomasa utilizeaza materii vegetale si organice, precum lemnul si rezidurile agricole sau urbane pentru a genera caldura. Incalzirea moderna cu biomasa s-a dezvoltat in anii ’70 in Scandinavia, ca alternativa mai ieftina atunci cand pretul petrolului a explodat. Astazi, centralele pe biomasa raman sisteme de incalzire eficiente, care utilizeaza combustibil accesibil, la costuri reduse si considerabil mai ecologic decat variantele fosile.

  Prin utilizarea centralelor termice pe biomasa (pe peleti, pe lemne, pe rumegus, cereale sau alte reziduri organice), vei avea intotdeauna un confort deosebit, apa calda si caldura la cele mai inalte standarde de calitate, cu o reducere substantiala a costurilor cu combustibilii. In plus, vei avea si independenta fata de combustibilii traditionali (gaz natural sau GPL, energie electrica, benzina/motorina etc.), al caror pret creste exponential de la perioada la perioada, si a caror rezerva este limitata in timp.

  Beneficiaza acum de beneficiile centralelor termice pe biomasa (peleti) si de o subventie de pana la 6000 de lei prin prin programul CASA VERDE! Vezi mai multe detalii aici.

  Specialistii Simodor sunt gata sa-ti ofere toate informatiile necesare pentru accesarea acestor fonduri nerambursabile, si sa se ocupe de pregatirea actelor necesare depunerii dosarului la Agentia de Protectie a Mediului! Contacteaza-ne!

  Vezi produsele »
 • Centrale termice electrice

  Centralele electrice sunt o solutie la indemana in cazul in care conectarea la reteaua de gaz sau la alta sursa de combustibil este inaccesibila sau mult mai scumpa. Nu necesita aer de combustie si nici cos de evacuare pentru gazele arse, reducand astfel costurile de instalare, iar functionarea acestora ofera un confort ridicat.

  Chiar daca pretul de achizitie sau de montaj al centralelor termice electrice este mai mic decat cel al centralelor termice pe gaz, de mentionat faptul ca, in prezent, pretul curentului electric in Romania este de aproximativ 3 ori mai mare decat pretul gazului, ceea ce conduce la costuri mai mari de exploatare a centralelor termice electrice comparativ cu cele pe gaz.

  Vezi produsele »
 • Pompa de caldura aer-apa Baxi Pompe de caldura

  Pompele de caldura sunt sisteme „verzi” si foarte eficiente care preiau energia gratuita si inepuizabila inmagazinata in sol, apa, aer sau din panza freatica si o transforma in energie termica necesara prepararii apei calde menajere si incalzirii sau racirii spatiului. Pompele de caldura sunt printre cele mai eficiente energetic tehnologii disponibile in industria termotehnica, generand costuri cu pana la 60-70% mai mici la incalzirea locuintei si furnizarea apei calde, comparativ cu sistemele clasice.

  Vezi produsele »
 • Panouri fotovoltaice si sisteme solare Vezi produsele »
 • Pachete termice complete

  Adaptate oricaror tipuri de aplicatii, rezidentiale, comerciale, publice sau industriale, pachetele termice ofera solutia completa si integrata pentru asigurarea necesarului de confort termic si apa calda menajera. Acestea cuprind centrala termica BAXI, cu eficienta crescuta (cu condensare) si 8 ani garantie, alaturi de un boiler (bivalent sau trivalent), automatizari si accesorii.

  Simodor Grup iti pune la dispozitie urmatoarele game de pachete termice complete:
  Standard HT – alcatuite din centrala termica cu condensare, BAXI, cu 8 ani garantie, boiler de acumulare cu simpla serpentina si rezistenta electrica termostatata, accesorii si automatizari aferente.
  Premium HT – se mai numesc si SOLAR READY, fiind adaptate pentru a fi cuplate ulterior la panourile solare, pentru utilizarea energiei solare ca aport la prepararea apei calde menajere. Acestea sunt alcatuite din centrala termica cu condensare, BAXI, cu 8 ani garantie, boiler de acumulare cu dubla serpentina si rezistenta electrica termostatata, accesorii si automatizari aferente.

  Suntem la dispozitia ta pentru a-ti ofere gratuit consultanta tehnica si comerciala in alegerea sistemului perfect adaptat nevoilor tale de confort! Contacteaza-ne si vom fi bucurosi sa te putem ajuta.

  Vezi produsele »
 • Centrale standard

  Centralele termice individuale sunt echipamente care integreaza componente si principii de functionare moderne ce asigura necesitatile de incalzire si apa calda pentru orice tip de cladire: rezidentiala, comerciala, industriala, spatii de birouri, cladire publica etc. Aceste centrale au performante net superioare sistemului de termoficare centralizat, sobelor si incalzitoarelor instant pe gaz.

  Vezi produsele »
 • Boilere si tancuri de acumulare

  Simodor Grup iti ofera o gama variata de boilere pentru prepararea apei calde menajere, atat cu incalzire indirecta (ce se pot cupla la o instalatie complexa, alcatuita din centrala termica pe combustibil gazos, solid sau electric, pompe de caldura, panouri solare) cat si boilere electrice cu preparare instantanee de apa calda, ce pot functiona independent de instalatia existenta.

  Capacitatea acestora variaza in functie de necesarul de apa calda, pornind de la 10 litri pana la 1000 de litri.

  Vezi produsele »
 • Aer conditionat

  Echipamentele de aer conditionat reprezinta cea mai rapida si la indemana tehnolgie pentru racirea si incalzirea spatiilor, oferindu-ti confortul necesar. Simodor Grup iti ofera o gama extinsa de aparate de aer conditionat, adaptate oricaror aplicatii (apartamente de bloc, case rezidentiale, vile, pensiuni, hoteluri, spatii de birouri, hale industriale si de productie etc.)

  Vezi produsele »
 • Convectoare electrice Vezi produsele »
 • Accesorii de termoreglare si confort

  Elementele de termoreglare iti aduc economii si confort personalizat. Acestea permit centralei sa opereze diferentiat, in functie de preferintele tale si de temperatura interioara si exterioara. Astfel, centrala nu mai incalzeste la fel tot timpul, nu mai consuma aceeasi cantitate de combustibil, functionand mai eficient, cu economii de pana la 35%.

  Vezi produsele »