Stiri si noutati

Concurs de solutii tehnice

21 noiembrie 2022
SC ALBANIC SERVICE SRL, in calitate de prestator conform contractului incheiat cu UAT Comuna Spring, – legat de investitia “Construire retea canalizare menajera si statie de epurare a apei, comuna Spring, localitatile Spring si Cunta”, organizeaza un concurs de solutii
Detalii »

Promisiunea Simodor: Daca nu merge ca pe roate, iti dam banii inapoi

04 martie 2019
Simodor da startul unei noi campanii promotionale pentru toti clientii sai care vor achizitiona o centrala termica marca Baxi, cu puterea de 24 kW, 28 kW sau 33 kW
Detalii »

Simplifica-ti viata si sporeste-ti confortul cu ajutorul cronotermostatului inteligent BAXI MAGO

15 august 2019
Cronotermostatul modulant inteligent BAXI MAGO permite controlul confortul locuintei (centrala termica/pompa de caldura) prin Internet, utilizand o aplicatie dedicata.
Detalii »

Premiul 1 pentru Simodor Impex si Albanic Service, in cadrul Topului Firmelor din Alba

20 noiembrie 2019
Suntem in continuare primii! De mai bine de 20 ani, indiferent daca a fost vorba despre instalatii, constructii sau infrastructura, ne-am straduit sa facem totul ca la carte. Si rezultatele se vad, an de an.
Detalii »

Simodor Grup - masuri pentru prevenirea raspandirii COVID-19

24 martie 2020
Draga partener/colaborator/client,

Situatia generata de pandemia COVID- 19 a creat un context de impredictibilitate nemaintalnit pana acum, la care guvernele tarilor Europene nu au rezolvari concrete, iar societatile comerciale, cum sunt si societatatile noastre – S.C. SIMODOR IMPEX S.R.L. si S.C. ALBANIC SERVICE S.R.L. incearca sa se adapteze situatiei si legislatiei care se schimba de la o zi la alta.
Detalii »

Mesaj important pentru cei care apeleaza la serviciile noastre pentru repararea unei centrale termice

29 aprilie 2020
Fiecare posesor de centrala termica este liber sa isi aleaga furnizorul de servicii cu care vrea sa colaboreze. Este dreptul lui!
Nu impunem nimanui sa colaboreze cu noi, insa, si noi NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA.

Detalii »

PROMOTIE - 2 ani extra garantie pentru centralele BAXI

03 august 2020
Profita acum de Extra-Garantia de 2 ANI pe care ti-o oferim in plus la centralele termice BAXI comercializate de Simodor Grup, pe langa garantia standard de 3 ani oferita in mod normal. Oferta este valabila pentru o perioada limitata, pentru centralele BAXI achizitionate pana pe 30 noiembrie 2020.
Detalii »

Campanie VOUCHER eMag CADOU

05 octombrie 2020
Profita de reducerea toamnei!
Cumpara acum o centrala termica BAXI din gama rezidentiala (cu putere de pana la 45 kW) si primesti garantat un VOUCHER eMag Cadou, in valoare de pana la 250 lei!
Vezi aici Detaliile si regulamentul campaniei »

Campania BAXI + 2 ANI de Extra-Garantie

03 iulie 2021
Pe langa garantia standard de 3 ani oferita in mod normal centralelor termice, Baxi iti ofera acum 2 ani de garantie în plus la centrala pe care ai achizitionat-o de la Simodor Grup.
Oferta este valabila pentru o perioada limitata, pentru centralele BAXI din gama rezidential (cu putere de pana in 40 kW) achizitionate pana pe 31 august 2021.
Detalii »

Campania "5 ANI Garantie la centralele rezidentiale BAXI"

19 iunie 2022
Profita de Extra-Garantia de 2 ANI pe care ti-o oferim GRATUIT la centralele termice rezidentiale BAXI, pe langa garantia standard de 3 ANI oferita in mod normal.

Oferta este valabila pentru o perioada limitata, pentru centralele achizitionate intre 1 Iunie si 31 Iulie 2022.
Detalii »
Centrala termica Baxi Luna Classic

NOU - Centrale termice cu condensare combinata, BAXI LUNA CLASSIC

25 iulie 2022
BAXI Luna CLASSIC - sunt noile modele de centrale termice lansate de BAXI,  pregatite sa functioneze cu amestec de gaz metan cu pana la 20% hidrogen. 
Detalii »

Campanie 5 ani garantie si termostat CADOU

01 octombrie 2022
Profita acum de “Campania BAXI 2022” si beneficiezi de un termostat wireless cadou + o perioada de 5 ani garantie pe care ti-o ofera BAXI gratuit la toate centralele termice rezidentiale BAXI achizitionate între 1 Octombrie si 31 Decembrie 2022, in limita stocului disponibil.

Detalii »

Performanta Simodor Grup, premiata la Gala "Best of Business 2017"

16 decembrie 2017
Simodor Grup este premiata si anul acesta in cadrul Galei "Best of Business 2017" pentru implicarea semnificativa in viata comunitatii, cel mai bun angajator si cele mai mari investitii de capital romanesc in economia judetului Alba.
Detalii »

Trofeul de Excelenta pentru Simodor Grup

05 decembrie 2017
Companiile membre ale Simodor Grup (Simodor Impex si Albanic Service) au fost premiate in cadrul Galei celei de-a XXIV-a Editii a Topul Firmelor din Judetul Alba, pentru rezultatele financiar-economice inregistrate in anul 2016. Ne mandrim totodata cu Trofeul de Excelenta pentru clasarea in top a companiilor Simodor si Albanic, timp de 5 ani consecutivi.
Detalii »

Viata mai scumpa din 1 octombrie

01 octombrie 2017
Luna octombrie anunta un val de scumpiri la gaz, carburanti si energie electrica, cu influente majore si in preturile altor produse.
Detalii »

Performanta Simodor Grup premiata de Camera de Comert

11 decembrie 2017
Companiile membre ale Simodor Grup (Simodor Impex si Albanic Service) au fost premiate in cadrul Galei celei de-a XXIV-a Editii a Topul Firmelor din Judetul Alba, pentru rezultatele financiar-economice inregistrate in anul 2016. Ne mandrim totodata cu Trofeul de Excelenta pentru clasarea in top a companiilor Simodor si Albanic, timp de 5 ani consecutivi.
Detalii »

Radet, incotro?!

30 august 2017
 RADET a cerut majorarea preturilor si tarifelor ca urmare a modificarilor preturilor de cumparare a energiei termice prin deciziile ANRE prin care se modifica preturile de producere a energiei termice furnizate de ELCEN, Vest-Energo si CET Grivita, decizii ce aproba preturi unice pentru toate categoriile de consumatori (casnici si non-casnice) incepand cu 1 iulie 2017.
Detalii »

Centralele termice in condensatie - singura optiune din septembrie 2015

06 mai 2015
 Sunt prezentate de ceva vreme ca un must have, dar nu in sensul de “dezirabil”, ci in sensul “altfel nu se mai poate”. Exista un termen limita: septembrie 2015.
Detalii »

Comunicat de presa

20 aprilie 2015
Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice”- proiect co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala -„Investitii pentru viitorul dumneavoastra!”

ACHIZITIE DE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTIA DE DRUMURI
Detalii »

Pretul gazelor ar putea exploda pana in 2019

30 ianuarie 2014
Populatia ar putea suferi un soc al preturilor daca nu se vor lua masuri de eficienta si economisire.
Detalii »

Viscolul va incarca facturile la curent si la gaze

30 ianuarie 2014
Vremea urata de afara nu ne costa doar nervi, ci si bani multi. Individual, prin facturile pe care le vom plati, cat si ca natie.
Detalii »

Schema de 10 miliarde de euro pentru energie regenerabila

30 ianuarie 2014
Romania are cea mai generoasa schema de sustinere a investitiilor in domeniul energiilor regenerabile din intreaga Uniune Europeana.
Nivelul sprijinului oferit investitorilor in energia verde din Romania este cel mai ridicat din Europa, cu un procent de 224% pentru eolian, comparativ cu o medie europeana de 100%. Pentru energia solara, nivelul era – de 657%.

Detalii »

Centrala solara formata din 300.000 de oglinzi controlate de un computer

17 februarie 2014
Cand functioneaza la capacitate maxima, centrala poate produce 392 megawatts de energie solara, suficienta pentru a asigura electricitatea pentru 140.000 de locuinte din California.
Detalii »

Investitorii romani cer scoaterea CET-urilor din lista beneficiarilor de gaz ieftin

03 martie 2014
Consiliul Investitorilor Romani solicita eliminarea centralelor termice din piata reglementata, unde au parte de un procent mare de gaze naturale din productia interna, pe piata libera...
Detalii »

De la 1 aprilie 2014 vom plati in plus la factura de energie electrica

05 martie 2014
Impactul acestei decizii a ANRE se va vedea in facturile pe care le vor achita consumatorii casnici, dupa intrarea in vigoare, la 1 aprilie, a noilor reglementari.
Detalii »

Energia regenerabila, 41% din consumul de electricitate in 2013, peste tinta asumata

23 martie 2014
Indiferent de cata energie regenerabila se va produce anul acesta, impactul certificatelor verzi in factura nu va fi majorat, pentru ca energia regenerabila produsa in plus nu va beneficia de certificate verzi.
Detalii »

Ar putea reincepe programul "Casa verde"

31 martie 2014
"Doresc ca programul „Casa verde” sa reinceapa. Programul care viza persoanele fizice sa intre din nou pe rol si zeci de mii de familii din Romania sa spuna ca, nu numai din punct de vedere al constrangerilor legislative, dar si din punct de vedere al avantajelor provenite din utilizarea acestor tehnologii, se fac pasi”
Detalii »

Cu Simodor, faci economii din start!

02 aprilie 2014
Am lansat recent o campanie de promovare a serviciilor de calitate la preturi accesibile in special populatiei cu posibilitati financiare limitate. Astfel, montajul centralelor termice Baxi si autorizarea functionarii ...
Detalii »

O gama si mai variata de optiuni..

09 aprilie 2014
Ne-am imbogatit oferta de produse si servicii pentru a creste diversitatea solutiilor de confort pe care le oferim. Astfel, am semnat recent parteneriatul cu
Detalii »

Programul "Casa Verde" pentru achizitia de panouri solare

28 mai 2014
Aproximativ 13.000 de beneficiari vor semna, anul acesta, contracte de
finantare prin programul "Casa Verde"
Detalii »

O noua sesiune "Casa Verde" in 2014

14 iulie 2014
O noua sesiune de apeluri pentru Programul ‘Casa Verde’ va fi demarata in acest an, dar acest lucru depinde foarte mult de ...
Detalii »

330 de dosare depuse din jud. Alba in programul Casa Verde vor primi finantare in 2014

21 iulie 2014
Din suma de aproape 3 milioane lei solicitata la nivelul jud. Alba in cadrul programului Casa Verde, Ministerul Mediului a alocat suma de 2.8 milioane lei, din care a contractat in 2011-2012 numai 810.000 lei. Restul de 1.9 milioane lei urmeaza a fi redistribuit in 2014, prin acorarea finantarii unui numar de aprox. 330 persoane care urmeaza sa isi doteze casa cu panouri solare sau pompe de caldura.
Detalii »

A fost publicata lista persoanelor ce primesc subventii in programul Casa Verde

28 iulie 2014
AFM a publicat lista persoanelor care trebuie sa se prezinte la agentiile locale din judedetele de resedinta, pentru semnarea contractelor de finantare in cadrul programului Casa Verde..
Detalii »

Programul "Casa Verde" a fost deblocat.

20 august 2014
Simodor Grup vine cu preturi speciale la panourile solare, centralele pe tocatura lemnoasa si pompele de caldura, oferind consultanta gratuita.
Detalii »

Casa Verde in 2015

27 octombrie 2014
Dupa trei ani de pauza ar putea fi relansat Programul ”Casa Verde”, pentru persoane fizice.
Detalii »

Simodor Grup in topul firmelor din judetul Alba

27 octombrie 2014
Ne mandrim cu pozitie fruntasa in "Topul Firmelor 2013" din Alba!

Sala de Bal din Alba Iulia a reunit vineri seara, 24 octombrie 2014, cele mai prospere si active companii din judet, premiate de Camera de Comert si Industrie Alba pentru felul in care au reusit sa imbine armonios sistemul economic, tehnologic, ambiental si uman pentru o dezvoltare durabila.


Detalii »

Economiile la caldura ne afecteaza sanatatea

22 ianuarie 2014
Montarea repartitoarelor de caldura i-a determinat pe multi romani sa faca economii drastice, oprind caloriferele. Pentru a-si incalzi locuinta, ei dau drumul la aragaz, expunandu-se riscurilor de imbolnavire.
Detalii »

Dorim sa se realizeze microhidrocentrale, insa nu oriunde si oricum

21 ianuarie 2014
"Vrem sa incurajam producerea de energie din surse regenerabile, ma refer la hidroenergie, si pe de alta parte, sa minimizam impactul acestor investitii asupra mediului."..
Detalii »

Campanie de responsabilitate sociala si de mediu sustinuta de Simodor Grup

09 aprilie 2013
Simodor Grup, liderul industriei termotehnice din judetul Alba, cu operatiuni in Cluj, Mures si Sibiu a lansat recent o campanie de responsabilitate sociala si de mediu oferind clientilor sai importante facilitati finaciare la achizitionarea sistemelor termice eficiente energetic sau pe baza de resurse regenerabile.
Detalii »

Factura la curent ar putea scadea cu 10% din iulie

23 mai 2013
Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, a declarat ca factura pentru electricitate a consumatorului final ar putea scadea cu 10% de la 1 iulie 2013.
Detalii »

Liberalizarea preturilor la gazele naturale

12 iunie 2013
Potrivit calendarului de liberalizare a pietei de gaze, asumat prin acordul cu Fondul Monetar International, pretul la gazele destinate consumatorilor industriali a crescut în 1 aprilie (cu 5%), iar în 1 iulie ar trebui sa urce cu 5%, respectiv cu 3% în 1 octombrie (3%).
Detalii »

Facturile la energie ar putea scadea cu 5 - 10%, de la 1 iulie

19 iunie 2013
Conform precizarilor facute de Ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita in cadrul unei conferinte de presa - de la 1 iulie ne asteptam sa vedem facturi la energia electrica mai mici cu pana la 10%
Detalii »

Bine de stiut: din ce costuri se compune factura la energie electrica

30 august 2013
De la 1 iulie: „povara“ regenerabilelor a scazut cu 25% din total factura energie electrica, dar a rasarit o noua categorie de costuri. Vezi care sunt acestea si cum influenteaza ele suma totala facturata de furnizori.
Detalii »

Ajutoarele pentru caldura se indexeaza cu procentul de crestere a pretului gazelor naturale

24 septembrie 2013
Guvernul a aprobat o ordonanta pentru modificarea si completarea OUG nr. 70/2011 privind masurile de protectie sociala in perioada sezonului rece. Actul normativ stabileste ca, incepand din aceasta iarna, cuantumul ajutoarelor pentru incalzire va fi majorat astfel incat sa fie acoperita cresterea de 6% a pretului la gazele naturale.
Detalii »

Vine iarna, creste pretul gazelor. Din nou

01 octombrie 2013
De la 1 octombrie, pretul final al gazelor pentru consumatorii casnici a crescut cu 1%, in timp ce clientii industriali platesc o factura mai mare cu 2%.
Detalii »

Aducem in Alba tehnologia Fondital

17 octombrie 2013
Recent am incheiat un parteneriat cu producatorul italian Fondital, renumit la nivel mondial pentru productia de...
Detalii »

Obligatoriu sau orientativ?!

15 ianuarie 2014
Comisia Europeana va propune atingerea unei tinte orientative de 27% pentru energia regenerabila in 2030.
Detalii »

ANRE: Liberalizam mai repede pretul gazelor pentru industrie

14 ianuarie 2014
“Avand in vedere preturile actuale si estimarile pentru la vara, exista posibilitatea sa reinterpretam pasii de liberalizare. Adica sa liberalizam mai repede pretul gazelor pentru industrie”
Detalii »

O noua era in industria becurilor

13 ianuarie 2014
Becuri controlate prin smartphone sau tableta, becuri ce isi combina culorile in functie de anumite stari sau becuri ce raman aprinse chiar si dupa ce a picat curentul electric..
Detalii »

Romania a atins tinta pentru anul 2020 privind ponderea resurselor regenerabile in consumul intern brut de energie

08 ianuarie 2014
Productia de energie regenerabila a ajuns la un record istoric. In primele 11 luni din 2013 au fost instalate proiecte regenerabile cu o capacitate de peste 1.400 de MW, care s-au adaugat la cei 2.335 de MW care erau in sistem pana la acea data.

Detalii »

Gazele vor fi mai scumpe din 2014. Pretul va creste in ianuarie, aprilie, iulie si octombrie

29 noiembrie 2013
Calendarul scumpirilor arata ca pretul gazelor isi va adauga 12 procente in fiecare an, pana in 2018.
Detalii »

Dublarea facturilor la intretinere. Comisia Europeana ne cere sa renuntam la subventionarea incalzirii la bloc.

25 martie 2013
Fara subventii pentru gigacalorie! Iata ce ne impune Comisia Europeana, care a dat Romania in judecata pentru ca nu a aplicat integral doua directive din domeniul energiei. Cert este ca, daca nu corectam imediat greselile, riscam amenzi de doua milioane de euro pe luna, iar daca aplicam regula, cu totii vom plati sume uriase pentru caldura sau curent electric.
Detalii »

Simodor Grup sustine "Ora Pamantului"

22 martie 2013
Aceasta actiune globala de responsabilizare sociala ce are loc pe 23 martie 2013, intre orele 20:30 – 21:30, presupune stingerea luminilor in toate cladirile publice si private, pentru a trage un semnal de alarma asupra imensului consum de energie la nivel global.
Detalii »

Ziua Internationala a Padurilor

21 martie 2013
Pe 21 martie intreaga lume sarbatoreste Ziua Internationala a Padurilor. Aceasta reaminteste oamenilor de importanta si numeroasele beneficii aduse de padure.
Padurile sunt cele care ajuta la reglarea temperaturii pe glob, sunt sursa continua de oxigen si de substante nutritive.

Haide sa ne bucuram de ele multi ani de acum incolo si sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a le proteja!

Detalii »

Programul Casa Verde, 2013

18 februarie 2013
Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, luni, ca nu stie daca si cand ar putea incepe programul Casa Verde, in conditiile in care exista un numar de aproximativ 300.000 de decizii definitive ale instantei pronuntate in favoarea cetatenilor care au solicitat restituirea taxei de poluare.
Detalii »

Campania de responsabilitate sociala “Fii eroul lor. By Simodor Grup” si-a desemnat castigatorul

22 ianuarie 2013
In urma tragerii la sorti, domnul Marian Taruca din Alba Iulia este castigatorul campaniei de responsabilitate sociala derulata de Simodor Grup pe pagina sa de Facebook, in perioada 3 decembrie 2012 - 21 ianuarie 2013. Dansul va beneficia de sprijinul Simodor Grup constand in donarea si montarea gratuita a unei centrale termice BAXI Ecofour precum si a tuturor materialelor aferente instalatiei.
Detalii »